Proteini Sunwarrior

Zakaj izbrati proteine Sunwarrior?

Dandanes vam trg ponuja zelo pestro ponudbo tudi na področju najrazličnejših prehranskih dopolnil. Pri izbiri in nakupu pa je zlasti treba paziti, od kod izdelki prihajajo, kdo jih je proizvedel in kaj vse vsebujejo. Vsekakor to lahko preverite kar na embalaži izdelka, še bolje pa je, če takšne izdelke nakupujete v specializiranih trgovinah, ki so 100 % varne in zanesljive, obenem pa vam v njih svetujejo izkušeni prodajalci.

Vam je ime Sunwarrior poznano? Če prisegate na kakovostna naravna prehranska dopolnila, ste za to ime že slišali. Velika verjetnost je, da že uporabljate vsaj enega od njihovih številnih izdelkov. Med bolj priljubljene in iskane produkte zagotovo sodijo Sunwarrior proteini, saj se ponašajo z mnogimi prednostmi.

Ključne prednosti proteinov in drugih izdelkov Sunwarrior

Sunwarrior proteini so popolnoma naravna prehranska dopolnila, ki so vam na voljo tudi v nekaterih domačih specializiranih trgovinah s tovrstnimi izdelki. Uvrščajo se med proteine oziroma beljakovine rastlinskega izvora. Vsebujejo presne, kaljene, fermentirane beljakovine s kar 83 % odstotkom beljakovin z izjemno visoko stopnjo absorbcije, sploh pa, če jih primerjamo z drugimi viri beljakovin na trgu.

Proteini Sunwarrior - Warrior Blend z okusom vanilije
Proteini Sunwarrior – Warrior Blend z okusom vanilije

Sunwarrior ima ekološko poreklo. To mu daje še dodatno vrednost in potrditev, da z nakupom izdelka te blagovne znamke dobite popolnoma neoporečen izdelek. Izdelki ne vsebujejo živalskih proizvodov, mleka in mlečnih izdelkov, soje, glutena, jajc, dodanega sladkorja, kvasa ali pšenice. Veljajo za popolnoma naravne, presne rastlinske vire beljakovin.

Visoko proteinska tablica za obrok po vadbi ali za malico

Med številnimi izdelki proizvajalca Sunwarrior lahko posežete tudi po izjemno okusni tablici SOL GOOD BAR. Tablico boste lahko kupili z okusom slane karamele; proteinski izdelek z visokim deležem beljakovin boste lahko zaužili po vadbi ali za malico.

Proteinske tablice Sunwarrior - Sol Good Bar
Proteinske tablice Sunwarrior – Sol Good Protein Bar z različnimi okusi

Tablica Sunwarrior je sestavljena iz naravnih sladil, mešanice Sunwarrior beljakovin, sončničnega masla, glazure, kokosovega olja, nerafinirane morske soli, vitamina E, mešanice tokoferolov, ksantan gumija, gumija iz zrn rožičevca, burbonske vanilije in cimeta.

Sunwarrior Classic rastlinski proteini

Odlična izbira so tudi Sunwarrior Classic rastlinski proteini, ki se odlikujejo po unikatnem postopku kaljenja in biofermentacije. Imajo kar 98,2 % prebavne učinkovitosti.

Proteini Sunwarrior - Classic
Proteini Sunwarrior – Classic z okusom čokolade

Classic rastlinski proteini so sestavljeni iz preprostih, naravnih in čistih beljakovin. So lahko prebavljivi in imajo nizek glikemični indeks. Vsebujejo kar 9 esencialnih aminokislin, ocenjeni so bili z najvišjo možno oceno učinkovitosti. Izdelek se uvršča med presne in ekološke beljakovine. Po njih posegajo zlasti ozaveščeni potrošniki.

Sunwarrior ne uporablja kemikalij ali kislinske hidrolize

Sunwarrior pri svoji metodi pridelave izdelkov uporablja le organske encime, ne pa kemikalij ali kislinske hidrolize, kar je značilno za ekstrakcijo drugih proteinov na trgu. S pomočjo postopka biofermentacije je proizvajalcu uspelo izdelati najokusnejšo mešanico rastlinskih proteinov na trgu, in to s svilnato teksturo. Sunwarrior rastlinski proteini oziroma beljakovine so ekološke, lahko prebavljive in ne nazadnje tudi nealergene.

Izdelki Sunwarrior so namenjeni vsem starostnim skupinam; od najmlajših do starostnikov. Pri nas jih lahko kupite v spletni trgovini nutriholis.si, obiščete pa lahko tudi fizično trgovino. Nahaja se na Zaloški cesti 167 v Ljubljani, nasproti Špara, kjer na vas čaka izkušeno in prijazno osebje, ki vam bo ponudilo še druge izdelke, s katerimi si lahko zagotovite še bolj zdravo in kvalitetno življenje.

Komentiraj